Articles

L’oli d’oliva i la classificació Nutriscore

L’oli d’oliva i la classificació Nutriscore

L'oli d'oliva i la classificació Nutriscore Columna num 58 publicada el dia 20 de febrer al diari ARA  per Claudi Mans ¿Com es pot fer que l'oli d'oliva surti millor a la classificació Nutriscore? Això no té solució, perquè és un problema mal plantejat. El Nutriscore...

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

El dia 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, establert per l’ONU des de l’any 2015. L’objectiu és fomentar una major participació de les dones i les nenes en la ciencia,promoure la igualtat en l'educació  i reconèixer la...

D’etiquetes. Recurs en PDF descarregable

D’etiquetes. Recurs en PDF descarregable

Segon recull d'entrades del blog d'en @ClaudiMans, per descarregar en PDF, dedicat a les etiquetes. Tal i com diu a l'introducció, les etiquetes són una font d'informació química i nutricional molt notable, i que poden ser un bon recurs pedagògic a qualsevol edat....

COVID i obesitat, article d’ Abel Mariné

COVID i obesitat, article d’ Abel Mariné

  Article publicat a El Punt Avui el passat 31 de desembre del 2020 , per Abel Mariné. La pandèmia de la Covid posa en evidència una altra pandèmia, l’obesitat, a la qual sembla que ja estem acostumats o resignats. Les persones amb sobrepès i, sobretot, les...

Alimentació post-Covid, article d’Abel Mariné

Alimentació post-Covid, article d’Abel Mariné

Article publicat a El Punt Avui el passat 4 de setembre del 2020 , per Abel Mariné. Aquest títol és prematur, però la pandèmia ja ha influït en la nostra manera de veure i consumir el menjar, i pot condicionar bona part de la producció d’aliments del futur. Diversos...