Convocat el Premi M. del Carmen de la Torre Boronat de l’ACCA (per a estudiants) en el marc de la convocatòria dels Premis Sant Jordi 2023, en el XCII Cartell de premis i de borses d’estudi de l’Institut d’Estudis Catalans. Termini d’admissió de candidatures: 2 de desembre de 2022, a les 13 hores Més informació:

El Premi M. del Carmen de la Torre Boronat de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (per a estudiants) és un premi ofert a un treball d’investigació, bibliogràfic o d’assaig sobre les ciències de l’alimentació. Poden participar en aquesta convocatòria estudiants de grau, postgrau o doctorat que hagin obtingut el corresponent títol en els dos anys anteriors a la convocatòria del premi.

S’estableixen dues categories: A) Una primera categoria per a treballs d’estudiants de grau i de postgrau. S’atorgaran dos premis amb una dotació econòmica de cinc-cents euros (500 €) cadascun.

B) Una segona categoria per a treballs d’estudiants de doctorat. Es premiarà un article científic publicat en una revista indexada. S’atorgarà un premi de mil euros (1.000 €).

Es poden concedir fins a dos accèssits sense dotació econòmica en cadascuna de les dues categories. Les persones guardonades rebran un diploma acreditatiu.

L’ACCA publicarà un extracte dels treballs premiats en la revista TECA. La disponibilitat de la dotació del premi prescriu el dia 14 de juliol de 2023.

.Acte públic de lliurament a la seu de l’IEC: diada de Sant Jordi del 2023

Informació completa i inscripció:
https://premis.iec.cat/premis/premis_un.asp?id=17