L’ACCA col·labora en el curs Trending tòpics en nutrició 2021/2022l

El dia 27 de gener hi ha hagut la segona sessió en format webinar, sota el títol Perfils nutricionals i Nutriscore. 

L’equip docent ha estat :

 Jordi Salas, catedràtic de Nutrició, Universitat Rovira i Virgili, Reus, investigador principal del CIBERobn, Instituto Carlos III, Madrid i M.Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona i directora del Campus de l’Alimentació de Torribera.

El curs Trending tòpics en nutrició 2021/2022, és un curs de 5 sessions organitzat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona on es repassen els trending tòpics (temes del moment) en nutrició. El consumidor cada cop més vol estar informat per obtenir productes de qualitat, sostenibles, saludables i assimilar la diversitat d’una societat en què l’alimentació és cada dia més sofisticada. En la coordinació, Anna Bach Faig, vocal d’Alimentació i Nutrició del COFB.

Deixem algunes imatges d’aquesta sessió: