L’ACCA col·labora en el curs Trending tòpics en nutrició 2021/2022l

El dia 24 de febrer hi ha hagut la tercera sessió sota el títol De la nutrició a la neurociència. La jornada ha tingut un format dual (presencial i virtual) amb més de 200 participants.

Els conferenciants han estat  Aida Serra Maqueda, investigadora sènior de l’Institut d’Investigació IMDEA Food & Health de Madrid, professora col·laboradora màster en Nutrició i Salut, Universitat Oberta de Catalunya, membre de la Xarxa Proteored, Plataforma de Recursos Biomoleculars i Bioinformàtics, Instituto de Salud Carlos III i  Rafael de la Torre, director del programa de neurociències, Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques, professor de Toxicologia, Departament de Ciències Experimentals i de la Salut, Universitat Pompeu Fabra.

El curs Trending tòpics en nutrició 2021/2022, és un curs de 5 sessions organitzat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona on es repassen els trending tòpics (temes del moment) en nutrició. El consumidor cada cop més vol estar informat per obtenir productes de qualitat, sostenibles, saludables i assimilar la diversitat d’una societat en què l’alimentació és cada dia més sofisticada. En la coordinació, Anna Bach Faig, vocal d’Alimentació i Nutrició del COFB.

Deixem algunes imatges d’aquesta tercera sessió: