Els propers dies 26 a 29 de Juny celebrarem a Barcelona el XVII Congreso de la Sociedad Española de Nutrición, conjuntament amb  la X Jornada de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (www.sen2018barcelona.com/index.asp ).

En el marc d’aquest congrés, el dia 26 tindrà lloc la jornada de joves investigadors, en el Campus de la Alimentació de Torribera (vegeu programa aquí). Els dies 27 a 29 de juny la seu del congrés serà el paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut del Campus Clínic de la UB. 

El lema del congrés  “Alimentació 5S” vol  integrar 5 elements clau que dibuixen la transversalitat de l’alimentació actual, oferint un recorregut científic i multidisciplinar a l’entorn d’una alimentació Saludable, Segura, Sostenible, Social i Satisfactòria (Vegeu programa científic aquí).

Us animem a que reserveu aquestes dates en la vostra agenda per participar en aquest congrés, que hem dissenyat amb la il·lusió d’oferir un marc que afavoreixi l’intercanvi d’informació, evidències i experiències entre professionals que desenvolupen la seva feina en qualsevol de les “5S”. La participació d’empreses i institucions relacionades amb l’alimentació ajudarà a visualitzar que una alimentació 5S només es pot assolir amb la implicació de TOTHOM

Comitè organitzador