Aquest dijous dia 1 de desembre, l’ACCA ha participat a Girona en la VI Jornada per a l’aprofitament dels aliments i els sistemes agroalimentaris més sostenibles.
Montserrat Rivero ha inaugurat la jornada que ha tractat la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari (PMA) al llarg de la cadena alimentària com a element clau per avançar cap a sistemes agroalimentaris més sostenibles. Ha tingut lloc una presentació de bones pràctiques una taula rodona “El repte de la sostenibilitat alimentària al sector de l’alimentació”, el lliurament de Premis, i una posterior visita amb els assistents a l’exposició del Banc dels Aliments.
Gràcies a tots els participants!
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/12/5-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/12/1-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/12/2-768x1024.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/12/3-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/12/4-768x1024.jpeg)