Aquest 24 de novembre varis membres de l’ACCA han assistit a la Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector organitzada per XIA, la Xarxa d’Innovació Alimentària.

Aquesta ha estat la la primera “Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector” amb motiu del 25 aniversari d’aquesta xarxa alimentària. Hi han participat els investigadors de la XIA juntament amb destacats representants de les institucions, el món empresarial i la societat, que formen l’ecosistema d’innovació alimentari, per consensuar els principals reptes del sector.

Els temes han estat la innovació i la transferència de tecnologia de l’academia a la societat, en format xerrada XIA Talks i una taula de debat amb Glòria Cugat, Subdirectora General de Transferència i Innovació Agroalimentària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jordi Vives, Director de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Eduardo Cotillas, Director I+D+i de la FIAB, Raimon Bagó, President del Clúster Foodservice i Director General de SERHS Food, i Clara Bartra, Directora General del Foodtech Hub de Barcelona.

Aquí podem trobar tota la ressenya de la jornada

https://xia.network/celebrem-els-25-anys-de-la-xarxa-amb-una-gran-trobada-de-lecosistema-dinnovacio-alimentari-sobre-els-reptes-del-sector/