Aquest dijous 18 de novembre, en el cicle dels Trending tòpics en nutrició organitzats pel COFB, la presidenta de l’ACCA Montserrat Rivero ha participat com a experta.

Amb l’objectiu d’aprofundir en les últimes tendències en l’àmbit de la nutrició, el COFB  ha tornat a posar en marxa el cicle de sessions sota el títol de “Trending topics en Nutrició”.  El lema aquest any ha estat Tendències, tecnologia, nutrició i salut

La investigació científica en nutrició i alimentació analitza quina ha de ser l’orientació en el camp nutricional perquè la salut de la població millori. El consumidor ha d’estar ben informat i assessorat per evitar caure en falsos mites i seguir dietes restrictives que malmeten el benestar de la persona i del medi ambient. En aquestes sessions es parla dels trending tòpics (temes del moment) en nutrició icom afecten el consumidor que com més va, més vol estar informat per obtenir productes de qualitat, sostenibles, saludables i assimilar la diversitat d’una societat en què l’alimentació és cada dia més sofisticada.