Torna el Science and Cooking World Congress els dies 7, 8 i 9 de novembre a Barcelona.
Aquest any el tema és “Ingredients, tradició i innovació” i té l’objectiu de consolidar la vertent acadèmica, gastronòmica i social sota els eixos de la la sostenibilitat i la salut.

El congrés tindrà lloc a la Universitat de Barcelona, en format presencial, i hi haurà retransmissió en streaming de ponències a l’Aula Magna.

Conferències, tallers, demostracions amb la participació de professionals del sector de l’alimentació, científics i xefs reconeguts mundialment.

PRESIDENT HONORARI: HAROLD MCGEE (Referent mundial en Science and Cooking)
PRESIDENT EXECUTIU: PERE CASTELLS ( Science & Cooking World Congress Barcelona )
PRESIDENT COMITÉ CIENTÍFIC GASTRONÒMIC: FERRAN ADRIÀ (elBulliFoundation)

El congrés finalizará amb l’entrega del premi Sferic Award, que com cada any serà Montse Rivero, com a presidenta de l’ACCA qui en farà entrega.

Membres de l’ACCA estan en el comité organitzador i molts d’altres hi participaran com a assistents, si hi voleu assistir poseu-vos en contacte amb nosaltres per gaudir de descompte com a membres de l’ACCA.

Web del Congrés