El passat 26 de novembre va tenir lloc  a Barcelona, la XI Jornada del Pla integral per a la Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable PAAS, on  Secretari de Salut Pública, Joan Guix, va lliurar els premis als millors i més innovadors projectes de l’àmbit educatiu, comunitari, sanitari, laboral, social i de recerca 

Montserrat Rivero (actual Presidenta de l’ ACCA)  va participar com a jurat dels premis

Resum de la Jornada

La jornada que es va celebrar ahir 26 de novembre al CaixaForum,  va comptar amb la presèencia de més 250 professionals de diferents sectors que treballen per a la salut de la població catalana.
El Secretari de Salut Pública, Joan Guix, va lliurar els premis alsmillors i més innovadors projectes de l’àmbit educatiu, comunitari, sanitari, laboral, social i de recerca.

La conferència inaugural va estar a càrrec de Michel Chauliac, director del Programme National Nutrition Santé (PNN), qui va explicar les línies estratègiques d’aquest programa, així com, els resultats obtinguts.  Va destacar la importància d’un abordatge intersectorial de Salut a Totes les Polítiques, compaginant accions sobre l’entorn i sobre les persones. Entre les múltiples iniciatives en marxa en aquest programa es va revisar més a fons l’aplicació de….

Resum complet a: http://salutpublica.gencat.cat/ca/detalls/Article/20181127-XIJornadaPAAS