EL Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, a través de la Sub-direcció General de la Inspecció i el Control agroalimentari, lidera el projecte Interreg Europe QUALIFY.

L’objectiu d’aquest projecte és millorar la competitivitat de les PIME agroalimentàries posant en valor els aspectes de qualitat, autenticitat i lluita contra el frau alimentari.

Es va iniciar el passat agost de 2019 i s’ha creat un Comitè Estratègic al qual s’ha convidat a formar-ne part a la  Dra. Catherine Vidal, Directora General de PremiumLab i membre de la junta d’ ACCA. L’objectiu del Comitè és fer un diagnòstic de la situació i identificar necessitats del sector agroalimentari en l’àmbit de la qualitat, l’autenticitat i la prevenció del frau  i consolidar una xarxa de professionals en el tema. Es va celebrar la primera reunió del Comitè Estratègic Qualify el passat 2 de juliol on es va presentar el projecte i on van participar 63 professionals del sector agroalimentari representant a l’Administració, la industria, la Investigació i la Societat Civil