Edició del Premi Ruralapps 2020.

Ruralapps impulsa el desenvolupament d’aplicacions mòbils  apps en el marc del sector agrari, alimentari o rural.

Aquest premi distingeix les empreses que han desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural i tenen dues categories:

  • Ruralapps – Professional: adreçat a aplicacions que ajudin als professionals del sector agroalimentari, forestal i pesquer en la seva activitat.
  • Ruralapps – Ciutadania: adreçat a aplicacions que aportin solucions innovadores i coneixement del sector als ciutadans.

Aquest reconeixement té una dotació econòmica de 3.000€ pel guanyador de cada categoria, però sobretot dóna projecció a les aplicacions desenvolupades pel valor que aporten al sector.

Ara es poden començar a preparar les candidatures per presentar-les quan s’obri el termini, el qual serà dos mesos a comptar des de l’endemà de l’aixecament de l’estat d’alarma, és a dir, que es podran presentar les candidatures un cop s’hagi aixecat l’estat d’alarma i fins a dos mesos després del dia que s’aixequi.

 

Tota la informació a http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_innovacio_sector_agroalimentari/premi-ruralapps/

Podeu veure aquí els premi Ruralapps 2019