Notícies
Revista TECA any 2022
La revista TECA ja és a casa dels socis en format paper i es pot consultar online! Gràcies a tots i totes els que l'heu fet possible! http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/issue/view/10046 https://issuu.com/institut-destudis-catalans/docs/teca_21_issuu
Bones festes!
Vintè aniversari de la Fundació Ordesa.
Estem contents d’iniciar l'espai Racó Solidari amb una ressenya del vintè aniversari de la Fundació Ordesa. Els productes alimentaris d’Ordesa, empresa pionera a Catalunya en el sector la nutrició infantil son ben coneguts, però pot ser no es tant la seva tasca...
Racó solidari
Entre els grans reptes que té la nostra societat i en els que es basa l’Agenda 2030 d’Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides es troba el segon ODS, fam zero. La fam és la principal causa de mort al món malgrat les tecnologies i recursos...
Jornada de l’ACCA 2022: Sobirania Alimentària , 13 de desembre a Barcelona
Aquest 13 de desembre a la tarda ha tingut lloc la Jornada de l'ACCA 2022 amb el tema Sobirania Alimentària a la seu de l'IEC, Barcelona. La conferència sobre l’ética de la Sobirania Alimentària a càrrec del doctor Francesc Torralba va ser magnífica. No en...
VI Jornada per a l’aprofitament dels aliments i els sistemes agroalimentaris més sostenibles
Aquest dijous dia 1 de desembre, l'ACCA ha participat a Girona en la VI Jornada per a l'aprofitament dels aliments i els sistemes agroalimentaris més sostenibles. Montserrat Rivero ha inaugurat la jornada que ha tractat la prevenció de les pèrdues i el malbaratament...
L’ACCA participa a Girona al quart Congrés del V Fòrum Carni
El 15 de novembre de 2022 es va celebrar a Girona el quart Congrés del V Fòrum Carni. Ressenya per Joan Tibau. Carn o no carn 2.0 ... Fongs i Fermentacions: Alternatives nutricionals? El 15 de novembre de 2022 es va celebrar a Girona el quart Congrés...
Ressenya del Science and Cooking World Congress 2022
Els dies 7, 8 i 9 de novembre a Barcelona s'ha cel·lebrat el Science and Cooking World Congress, aquest any amb el tema “Ingredients, tradició i innovació” El congrés ha tingut lloc a la Universitat de Barcelona. Conferències, tallers, demostracions amb la...
VI Jornada per l’aprofitament
dels aliments i sistemes
agroalimentaris més sostenibles
L'ACCA és co-organitzadora de la jornada que tindrà lloc el dia 1 de desembre a l' edifici Santa Caterina de Girona. Montserrat Rivero inaugurarà la jornada. En la jornada es tractarà la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari (PMA) al llarg de la...