L’OMS (Organització mundial de la Salut)  ha publicat  la guia ” Planificació de reunions saludables i sostenibles” que principalment engloba consells sobre l’activitat física, l’alimentació, un ambient lliure de tabac i altres recomanacions relacionades amb la sostenibilitat, donant suggerències concretes sobre com aplicar-les en la planificació d’events.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us podeu descarregar la Guia “Planning healthy and sustainable meetings”Planificació de reunions saludables i sostenibles ) fent clic a l’imatge de la guia

Planning healthy and sustainable meetings

 

Aprofitant l’avinentesa recordem el document  publicat el 2017 enmarcat en el Pla Integral de Promoció de la Salut (PAAS) i en el Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP) que té com a objectiu fer recomanacions per promoure reunions de treball, jornades i congressos més saludables. Ens fem ressó sobretot de la part que té a veure amb l’ alimentació i enllacem amb el document sencer  https://gastronomiaycia.republica.com/wp-content/uploads/2017/10/comer_sano_moverse_reuniones_congresos.pdf