El passat dia 15 de setembre, l’ACCA va assistir a l’acte de presentació del llibre “Dietista-Nutricionista: historia de una profesión. Pasado, presente u futuro de la titulación y de la profesión” on també es va celebrar la incorporació de la figura del Dietista-Nutricionista a l’atenció primària i comunitària.

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya de Catalunya (CoDiNuCat) va convidar a la presidenta d’ACCA a la presentació del llibre “Dietista-Nutricionista: historia de una profesión. Pasado, presente u futuro de la titulación y de la profesión” Aquest llibre és una publicació del Consejo General de Colegios Oficiales de Dietistas- Nutricionistas, que recull els antecedents i la història de la formació en Nutrició Humana i Dietètica al nostre país, des de els seus inicis fins a l’actualitat.

L’acte es va fer el 15 de setembre a la sala d’actes de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears. A mes de la presidenta, hi va haver varis assistents membres de l’ACCA.

Durant la presentació es va celebrar la gran fita aconseguida en els darrers mesos, la incorporació del dietista-nutricionista en l’atenció primària, de la qual ens n’alegrem pel benefici que tindrà a la població. Alguns membres d’ACCA pertanyen aquesta professió i coneixem el seu magnífic treball en prevenció i tractament de malalties i en el manteniment de la salut per l’alimentació, raó principal de la nostre associació des de fa 40 anys. Esperem treballar plegats amb les diverses associacions que uneixen als professional de les ciències de l’Alimentació.

Ens han passat enllaç per descarregar el llibre