Jornada PODEM PRESCINDIR DE LA LLET? Salut, dieta i valors entorn d’un aliment únic.

que se celebrarà el proper dijous 15 de novembre de 09:30 a 13:00 hores al Col·legi d’Economistes de Catalunya a Barcelona, amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La llet i els productes làctics han passat de ser considerats “superaliments” a ser aliments qüestionats per una part de la població. Actualment tenim accés a tota mena d’informació gràcies a les xarxes socials. Però aquestes informacions no sempre són prou rigoroses: les opinions i dades circulen ràpidament obviant qualsevol rigor científic i de contrast de les fonts.

Aquesta jornada té l’afany d’aclarir idees no prou contrastades, amb criteris científics sobre les propietats i beneficis de la llet i els seus productes derivats, així com també el seu valor en la història, cultura i economia del nostre país.

En acabar, els participants a la jornada, podran realitzar un tast de formatges elaborats al territori, guiat per experts, i amb l’objectiu d’aprendre a distingir les propietats organolèptiques dels diferents productes.