En el context d’emergència sanitària, social i climàtica en el que estem immersos es essencial reconèixer el rol del sistema alimentari com a part del problema, però també com a part de la solució. I aquest és el principal objectiu d’aquestes jornades: reflexionar conjuntament, acadèmics, administracions i societat civil, al voltant de les diferents dimensions del concepte de “Alimentació Sostenible”.

Així es presentaven les jornades dels dies 13 i 14 d’octubre organitzades pel Campus de l’Alimentació de Torribera, l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Temes com la dieta personalitzada i la dieta planetària, l’agroecologia, l’agenda de les polítiques públiques sobre l’alimentació saludable i sostenible, el canvi climàtic i els sistemes alimentaris, entre d’altres, han estat els temes centrals de debat.

Membres de l’’ACCA han estat en l’organització de les jornades i també han participat i assistit en algunes de les ponències que han tingut lloc.
Veure el programa complet 

.