Col:loqui Què mengem
Ingredients funcionals i plantes medicinals en relació a la salut: present i futur

22 d’octubre de 2020 de 18:00 a 19:30
Conferència en directe

Organitza: Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

 

Tema:Dimensió del mercat d’ingredients funcionals a Europa. Què ens poden aportar els aliments funcionals, i especialment les plantes medicinals i els seus derivats, davant el ressorgiment de l’interès social per l’alimentació saludable originat per la pandèmia del COVID-19. Aspectes pendents en la seva regulació europea que semblen reactivar-se en les noves circumstàncies derivades del Pacte Verd europeu i de la pandèmia.

Ponents: Xavier de Diego y María José Alonso, farmacèutics experts en aquests temes

 

Tota la informació a: http://coleconomistes.cat/Eventos/wf_curso.aspx?IdMenu=a2ef68da-9e11-4618-b4cc-30e817f701cd&Cod=14163&Idioma=ca-ES