El dia 25 d’octubre va tenir lloc la Jornada de l’ACCA 2022 amb el tema Seguretat Alimentària i canvi climàtic.
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/Fotografia-Jornada-ACCA-Font-IEC-1024x686.jpg)
A les 16.00 hores de la tarda, els assistents van anar arribant a la sala Pere i Joan Coromines de l’IEC on va tenir lloc la Jornada.
Després de la presentació de la presidenta Montserrat Rivero, Vicenç Fernández , en substitució de Carme Chacon, va explicar el Pla de Seguretat Alimentària de Catalunya 2022-2026. Va ser el torn de començar les taules rodones, primer amb “Micotoxines i aliments” amb Vicent Sanchís, després amb “Resistències a antibiòtics i gestió a la producció animal” amb Virginia Aragon, i el periodista Adam Martin va parlar de “Seguretat alimentària i canvi climàtic als mitjans de cominicació”. La Jornada es va clausurar amb la presentació del llibre del doctor Josep Boatella “Antecedentes de la indústria dietética en España. Alimentos-medicamentos”. En total una cinquantena d’assistents, en una jornada molt interessant, on a més de la relació entre la seguretat alimentària i el canvi climàtic es va posar l’accent en la importància de comunicar adeqüadament.
Algunes fotos de la Jornada:
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/Jornada-acca-periodista-Adam-Marti-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/públic-2-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/Públic-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/públic-3-1024x768.jpeg)
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2022/10/fotografia-iec-scaled.jpeg)