Dins del cicle interacadèmic 2017-2018 “Els aliments” de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) (pots consultar el programa sencer del cicle “Els Aliments” aquí), l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) organitza una jornada divulgativa amb debat obert per tractar mites en alimentació.

L’objectiu és tractar, en forma de debat obert i interactiu, mites presents en la nostra societat entorn dels aliments i l’alimentació, derivats d’una visió emocional i no científica sobre les característiques dels aliments i els seus efectes sobre l’organisme. També abordar les repercussions negatives que moltes creences i pors injustificades pel que fa al que mengem tenen sobre la salut individual i col·lectiva. Com per exemple: Són perjudicials els lactis? És millor no menjar carn? Crea addicció el sucre? Per què moltes persones, no celíaques, eliminen el gluten de la dieta?

Jornada divulgativa “Menjar amb por?: Trencant mites”.

Dia: dimarts 31 d’octubre de 2017 de 18:00h a 20:00h.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans – Carrer del Carme 47, 08001, Barcelona.

Inscripció: gratuïta (escriure prèviament un correu a acca@iec.cat)

 

Imatge: iStock