El passat 23 de febrer es va celebrar la primera Jornada de l’ACCA d’aquest any 2023 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.
El tema era Avenços i reptes en alimentació i nutrició. Actualitzacio dels darrers congressos internacionals.
Ricard Celorio i Ascensión Marcos van exposar de què es parla ara als congressos internacionals, molt aclaridor de quines són les novetats en temes d’alimentació i nutrició i els camins que segueix la comunitat internacional. Yon Fernández-de-Larrinoa va parlar del fascinant món de les tradicions indígenes com a model de sostenibilitat alimentària.
Va ser una jornada molt participativa i amena, amb moltes preguntes i interacció per part dels assistents i participants. També es va fer una visita guiada molt interessant a la Casa de Convalescència per tal de donar-la a conèixer als nous socis i sòcies.
Moltes gràcies a tothom per la seva assistència i participació i us esperem a la propera!
Algunes fotos de l’esdeveniment:
El programa de la jornada: