L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha concedit els Premis Sant Jordi 2020, corresponents al LXXXIX Cartell de premis i de borses d’estudi, que distingeixen obres i investigadors de tots els àmbits de la ciència i la cultura catalanes. En total, enguany s’han atorgat més de mig centenar de guardons, per un import que supera els 172.000 euros. La situació d’alerta per la COVID-19 ha obligat a suspendre l’acte de lliurament dels premis.
Resultat del Premi M. del Carmen de la Torre Boronat de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (per a estudiants):
S’han adjudicat els premis que otorga l’IEC a les seves societats filials. El veredicte ha estat:
Atorgar el Premi M. Carmen de la Torre Boronat en la seva 17ª convocatòria, al treball “Valorització del peix blau per la millora de la competitivitat del sector pesquer”, presentat per Clara Barnés Calle.
Atorgar un accèsit al treball “Efecte del l’alginat sobre la capacitat antioxidant, estabilitat i característiques físiques de nanoemulsions enriquides amb curcumina”, presentat per Aina Secall Carreras
Properament es penjaran de forma oficial al web. Felicitats a les premiades!