Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Dates: 4,5 i 6 de març de 2019
http://www.cienciaicuina.cat/
El Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019) és un projecte del Tercer Congrés Català de la Cuina emmarcat en l’eix de debat 4. El coneixement culinari a Catalunya, i ofereix una cobertura excel·lent per establir la marca «Science and Cooking Barcelona», que ha de perdurar mes enllà del Congrés i que caldrà anar consolidant any rere any.
Amb la presència de grans cuiners, científics i experts com Ferran Adrià, Hervé This, Joan Roca o Dave Weitz.
Per això, el Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019) té tres objectius:
1. Definir el concepte de Ciència i Cuina (Science and Cooking), que implica:
1a. Aplicar el coneixement científic a la pràctica culinària.
1b. Utilitzar la ciència com a mitjà d’innovació culinària.
1c. Utilitzar la pràctica culinària com a eina didàctica per explicar la ciència.
1d. Utilitzar la cuina com a mitjà d’innovació científica.
2. Per desenvolupar el punt 1d., crear uns premis anuals (els Sferic Awards) per distingir projectes d’innovació culinària que hagin contribuït o puguin contribuir a donar resposta a reptes de la societat actual mitjançant la innovació científica.
3. Crear l’Observatori «Science and Cooking Barcelona» com a estructura permanent encarregada de realitzar accions de coordinació, comunicació, promoció, difusió i valorització de les activitats relacionades amb la ciència i la cuina.
Més informació a
http://www.cienciaicuina.cat/