Sessió de presentació del Pla d’acció per a la prevenció del malbaratament alimentari a Catalunya (2019-2020) que tindrà lloc el proper 15 de febrer a les 11 hores al Palau Robert de Barcelona.
En l’acte, organitzat per l’Agència de Residus de Catalunya, es donarà a conèixer el Pla d’acció elaborat amb la implicació de 47 organitzacions de l’administració pública, el sector agroalimentari, les universitats i centres de recerca i les entitats socials i ambientals. Els objectius dels 133 projectes que el conformen és reduir el malbaratament a través d’incrementar-ne el coneixement, sensibilitzar i mobilitzar tots els sectors implicats, impulsar projectes concrets per a la prevenció en origen i per a l’aprofitament dels aliments, articular òrgans de governança i definir els instruments normatius que ho facilitin.
Podeu consultar el programa aquí: https://bit.ly/2Ht97Z7. La inscripció és gratuïta, completant aquest formulari: https://bit.ly/2DPGNM