• Follow
  • Follow
  • Follow
  • Follow
Fes-te'n soci!

Gaudeix de tots els avantatges

  • Sobre l’ACCA
    • Qui som i què fem
    • La nostra història
    • Junta directiva
    • Estatuts
    • Reglament de règim interior
  • Notícies
  • Agenda
  • Revista TECA
  • Articles
  • Racó solidari
  • Recursos
    • Vídeo i tríptic
    • Enllaços
    • Revistes
    • Llibres
    • Editorials
    • Difusió
  • Contacte

Guia de pràctiques correctes d’higiene per a L’APROFITAMENT SEGUR DEL MENJAR en la donació d’aliments (ACSA)

22 maig 2020

Un document de referencia, publicat per l’ACSA, l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, sobre diversos aspectes en la donació d’aliments, entre ells la qualitat i la seguretat

http://acsa.gencat.cat/web/.content/_Publicacions/Guies_i_documents_de_bones_practiques/Guies_de_Practiques_Correctes_dHigiene_reconegudes_oficialment/Aprofitament-menjar/Guia-aprofitament-menjar.pdf

Entrades recents

  • L’ACCA reforça la connexió entre ciència i gastronomia al Science & Cooking World Congress 2025
  • L’ACCA reflexiona sobre el paper del gust i l’olor en l’alimentació humana
  • L’ACCA celebra el Dia Nacional de la Nutrició amb una jornada dedicada a la dietoteràpia
  • Nova junta de l’ACCA: Montserrat Banqué n’assumeix la presidència
  • L’ACCA organitza una jornada sobre dietoteràpia en contextos clínics habituals

Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat – Informació legal