• Follow
  • Follow
  • Follow
  • Follow
Fes-te'n soci!

Gaudeix de tots els avantatges

  • Sobre l’ACCA
    • Qui som i què fem
    • La nostra història
    • Junta directiva
    • Estatuts
    • Reglament de règim interior
  • Notícies
  • Agenda
  • Revista TECA
  • Articles
  • Racó solidari
  • Recursos
    • Vídeo i tríptic
    • Enllaços
    • Revistes
    • Llibres
    • Editorials
    • Difusió
  • Contacte

Novetats de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària

19 maig 2018

Notícies de l’ ACSA

  • Recull de la normativa en seguretat alimentària, abril 2018
  • Actualització de la llista de la Unió d’aromes i materials de base·
  • Nova autorització de la Taumatina (E 957)
  • Resultats europeus de fipronil en ous i en pollastre

Darreres publicacions de l’ ACSA

  • Recomanacions d’higiene de fruites i hortalisses en la restauració
    Consells de seguretat alimentària per a tastos gratuïts de promoció comercial

Entrades recents

  • L’ACCA reforça la connexió entre ciència i gastronomia al Science & Cooking World Congress 2025
  • L’ACCA reflexiona sobre el paper del gust i l’olor en l’alimentació humana
  • L’ACCA celebra el Dia Nacional de la Nutrició amb una jornada dedicada a la dietoteràpia
  • Nova junta de l’ACCA: Montserrat Banqué n’assumeix la presidència
  • L’ACCA organitza una jornada sobre dietoteràpia en contextos clínics habituals

Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat – Informació legal