Conferència EN DIRECTE: Innovació culinària com a eina d’ajuda social: exemple de taller demostratiu amb esferificació i espessiments
Data: 19 de juny
FORMAT VIRTUAL
Organitza: Comissió Agroalimentària (CEC)

Presenta Antoni Garcia Gabarra, consultor en Regulació Alimentària. Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària).Membre de l’ ACCA

Un dels ponents és Pere Castells Esqué, director del Congrés “Science & Cooking” Barcelona 2019. Treballa actualment en els projectes “Gastrocultura Mediterrània” i “Gastro-Ventures”. Membre de la Junta de l’ACCA

 

OBJECTIUS

– Experimentar en forma de taller pràctic com s’aconsegueix l’esferificació, utilitzant aigua, alginat, calc
– Comentar les possibilitats culinàries que presenta la tècnica d’esferificació dels aliments
– Experimentar en forma de taller pràctic com s’aconsegueixen diverses textures: nèctar, mel, púding
– Comentar com es poden barrejar els aliments espessits i la forma de presentació ideal perquè siguin ben acceptats pels pacients

 

Tota la informació i inscripcions a: http://www.coleconomistes.cat/Eventos/wf_curso.aspx?IdMenu=d94ff862-99b6-463b-bde4-de56a1789838&Cod=13995&Idioma=ca-ES