Ahir va acabar el XVII Congrés de la Societat Espanyola de Nutrició celebrat a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB, que incloïa la X Jornada de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) i la V Reunió de Joves investigadors,
Coorganitzada per la Universitat de Barcelona i el Campus de l’Alimentació de Torribera ha tingut la participació de més de 300 especialistes.
Per veure una crònica detallada del congrés http://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2018/06/058.html
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2018/07/Captura-de-pantalla-2018-07-02-a-las-22.56.37-1024x626.jpg)
Font de la fotografia:Organització Congrés
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2018/07/Captura-de-pantalla-2018-07-02-a-las-22.56.47-1024x685.jpg)
Font de la fotografia:Organització Congrés
![](https://acca.iec.cat/wp-content/uploads/2018/07/Captura-de-pantalla-2018-07-02-a-las-23.22.33-1024x721.jpg)
Font: Revista Alimentaria