L’ACCA ha participat a la Jornada sobre l’etiquetatge nutricional Nutri-Score
Algunes fotos de l’esdeveniment:
Data: 30 de setembre 2021
Hora: 18 h
Lloc: presencial a la seu de l’IEC (Carrer del Carme, 47, Barcelona) i telemàtic
Organitzat conjuntament per la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) i l’Associació
Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), filials de l’institut d’Estudis Catalans (IEC).
Sessió dual, en línia (Zoom webinar) i presencial (IEC, sala Prat de la Riba)
Organitza: ICEA i ACCA
PROGRAMA
18:00 h Benvinguda i presentació de la Jornada a càrrec de Jordi Sala, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris
18:15 h Conferència sobre les característiques de l’etiquetatge nutricional Nutri-Score, a càrrec del Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili.
18:45 h Taula rodona, moderada per Montserrat Rivero, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació. Hi participen:
- Dr. Jordi Salas Salvadó, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat Rovira i Virgili
- Dra. M. Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia. Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona
- Carme Sabater, presidenta de la Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació
- Victòria Castell, Servei de Planificació, Auditoria i Avaluació del Risc de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària
19:45 h Preguntes i cloenda de la jornada.
Es va poder seguir en directe pel canal Youtube: https://youtu.be/h6ldPZiYUYQ