La Universitat de Barcelona (UB) i el Culinary Institute of America (CIA) han creat el Torribera Mediterranean Center (TMC), una iniciativa conjunta dedicada a la promoció de la dieta mediterrània, la salut i la innovació culinària. Aquesta iniciativa reforça els punts forts de les dues institucions educatives en l’àmbit de la salut pública i la sostenibilitat a través de la col·laboració acadèmica, professional i empresaria.

El centre treballarà per avançar en l’adopció de les pautes de la dieta mediterrània, centrant-se en la recerca capdavantera en nutrició i alimentació, i en innovació culinària, agroalimentària i empresarial. El nou equipament està obert a rebre socis del Mediterrani, d’Europa i de la resta del món.

A través de conferències, simposis, i d’iniciatives amb mitjans digitals, el centre acollirà xefs, acadèmics culinaris, líders en salut pública, periodistes, responsables polítics, i altres experts internacionals, per treballar en diferents estratègies i actuacions sobre la base de l’evidència científica per la salut i sostenibilitat de la dieta mediterrània.

Tota la info a la web:

 

http://www.ub.edu/campusalimentacio/ca/noticies/Torribera_Mediterranean_Center.html