Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)
Dates: 4,5 i 6 de març de 2019

http://www.cienciaicuina.cat/

​El Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019) és un projecte del Tercer Congrés Català de la Cuina emmarcat en l’eix de debat 4. El coneixement culinari a Catalunya, i ofereix una cobertura excel·lent per establir la marca «Science and Cooking Barcelona», que ha de perdurar mes enllà del Congrés i que caldrà anar consolidant any rere any.

Amb la presència de grans cuiners, científics i experts com Ferran AdriàHervé ThisJoan Roca o Dave Weitz.

Per això, el Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019) té tres objectius:

1. Definir el concepte de Ciència i Cuina (Science and Cooking), que implica:

1a. Aplicar el coneixement científic a la pràctica culinària.

1b. Utilitzar la ciència com a mitjà d’innovació culinària.

1c. Utilitzar la pràctica culinària com a eina didàctica per explicar la ciència.

1d. Utilitzar la cuina com a mitjà d’innovació científica.

2. Per desenvolupar el punt 1d., crear uns premis anuals (els Sferic Awards) per distingir projectes d’innovació culinària que hagin contribuït o puguin contribuir a donar resposta a reptes de la societat actual mitjançant la innovació científica.

3. Crear l’Observatori «Science and Cooking Barcelona» com a estructura permanent encarregada de realitzar accions de coordinació, comunicació, promoció, difusió i valorització de les activitats relacionades amb la ciència i la cuina.

Més informació a

http://www.cienciaicuina.cat/